Προσκλητήρια βάπτισης

Οι συνηθέστερες επιλογές που έχετε για να προσκαλέσετε τους φίλους σας στη βάφτιση του μωρού σας είναι οι εξής :
Μαγαζιά γραφικών που έχουν να σας προτείνουν μια πληθώρα σχεδίων και τιμών για προσκλητήρια. Υπάρχει συνήθως η δυνατότητα να εντάξετε το σχεδιασμό τους στο «θέμα» της βάφτισης . Αυτά στη συνέχεια, τα στέλνετε ταχυδρομικώς ή τα δίνετε χέρι χέρι στους καλεσμένους σας, που μοιάζει να είναι και η πιο διαδεδομένη μέθοδος. Υπολογίστε ότι η παραγγελία θα πρέπει να γίνει δύο με ενάμιση μήνες νωρίτερα από τη βάφτιση ώστε να φτάσουν τελικά τα προσκλητήρια στους αποδέκτες γύρω στις είκοσι μέρες πριν την ημέρα της βάφτισης.
Η δεύτερη επιλογ,ή που έχετε, είναι να βρείτε ένα προσκλητήριο στο διαδίκτυο, να το τυπώσετε και να συμπληρώσετε τα στοιχεία της βάφτισής σας. Το MyNameIs.gr σας προσφέρει αυτή την επιλογή. Τυπώστε το προσκλητήριο και στείλτε το στους φίλους σας.
Η τρίτη επιλογή, που έχετε για προσκλητήρια βάφτισης, αφορά στον τρόπο αποστολής του προσκλητηρίου. Αν θεωρείτε ότι οι καλεσμένοι σας είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την τεχνολογία μπορείτε να συμπληρώσετε το προσκλητήριο του MyNameIs.gr και να το στείλετε ηλεκτρονικά μέσω Facebook. Φυσικά η πρόταση αυτή δεν ενδείκνυται όταν έχετε καλεσμένους φίλους των παππούδων και γιαγιάδων, οι οποίοι δε θα εκτιμήσουν την «ιντερνετική σας δικτύωση».
Μπορείτε όμως κάλλιστα να εφαρμόσετε ένα συνδυασμό των δύο προηγούμενων επιλογών.
Τέλος, ειδικά σε περιπτώσεις «κλειστών» βαφτίσεων, μπορείτε απλά να τηλεφωνήσετε στους φίλους σας και να τους προσκαλέσετε στη βάφτιση του μωρού σας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *